Veel gestelde vragen

Mist er een vraag? Neem dan contact met ons op!

 • Hoe werkt het met groepen kinderen?

  De groepjes waarmee de kinderen een hut bouwen kunt u zelf samen stellen. Denk hierbij een vriendjes en vriendinnetjes of neefjes en nichtjes.

  Tijdens de inschrijving kunt u per deelnemer een wijk kiezen (A/B/C/D/E/F). Indien de kinderen niet tegelijk worden ingeschreven is het vodoende om allemaal te kiezen voor dezelfde wijk. Op maandag kunnen ze dan zelf het groepje vormen en hun hut in de gekozen wijk gaan bouwen.

 • Hoe worden de kinderen ingedeeld?

  De kinderen worden ingedeeld op de plek waar ze zelf willen. Wij werken niet met groepen die ingedeeld worden per leeftijd, per klas of per wijk in Alphen. Er kunnen dus meerdere leeftijden samen een hut bouwen.

  Indeling van de wijken wordt willekeurig gedaan. Als kinderen eerder mee hebben gedaan en weer bij dezelfde wijkleiding willen kan dat. Als er wordt aangegeven bij de inschrijving welke wijk voor de kinderen de voorkeur heeft worden de kinderen hier ook ingedeeld.

 • Hoe wordt ik vrijwilliger?

  Wil je vrijwilliger worden bij de huttenbouw? Dat kan, leuk! Wij kunnen je hulp goed gebruiken! Voorwaarde hiervoor is dat je 15 jaar of ouder bent. Je kunt je gegeven invullen op deze website onder het menu "Vrijwilliger worden": https://www.huttenbouw.nl/vrijwilliger-worden

 • Met hoeveel kinderen mogen we in de hut?

  Er zit voor ons geen limiet op het aantal kinderen in de hut zolang de hut veilig blijft voor alle kinderen. 

 • Vanaf hoe oud mogen kinderen meedoen?

  Kinderen van 4 tot en met 14 jaar zijn van harte welkom tijdens de huttenbouw week. 

 • Vanaf wanneer kan ik mezelf of mijn kind inschrijven?

  Dit kan vanaf 1 mei 2017 op de website!  https://www.huttenbouw.nl/aanmelden

 • Waar en wanneer kan ik de deelname kaarten ophalen?

  Na een succesvolle betaling kun je de bevestiging downloaden. DIt is een PDF formulier.Ook krijg je een email toegezonden ter bevestiging met hierin link waarmee je alsnog het formulier kunt downloaden. Als je deze uitprint kun je hiermee vanaf 4 augustus 08:00u op het Huttenbouw terrein je deelname kaart ophalen.

 • Waar wordt de huttenbouw gehouden?

  De huttenbouw wordt al sinds een paar jaar gehouden aan de Bijlen naast Wiebel Biebel en de dag camping. 

  Wilt u een route beschrijving? Kijk hier.

 • Wanneer is de huttenbouw?

  Dit jaar wordt de huttenbouw gehouden van 7 tot en met 11 augustus 2017.

 • Wat kost de Huttenbouw?

  Een abonnement kost €17,50. Dit abonnement is geldig voor 1 persoon. Met dit abonnement krijgt de deelnemer toegang tot het Huttenbouw terrein. Verder zorgen wij voor hout, spijkers en verf. Ook zal er (met uitzondering van donderdag) de hele week gratis limonade worden geschonken. Gereedschap moet de deelnemer zelf mee nemen.