Veel gestelde vragen

Mist er een vraag? Neem dan contact met ons op!

 • Hoe werkt het met groepen kinderen?

  De groepjes waarmee de kinderen een hut bouwen kunt u zelf samen stellen. Denk hierbij een vriendjes en vriendinnetjes of neefjes en nichtjes.

  Indien de kinderen niet allemaal tegelijk worden ingeschreven kunt u de wijk en het hutnummer van de al ingeschreven kinderen doorgeven tijdens het inschrijven. De kinderen worden dan bij elkaar in de hut geplaatst. Mocht dit niet mogelijk zijn kunt u op de maandagochtend voor de huttenbouw aan de wijkleiding doorgeven waar in welke hut de kinderen zitten. Wij passen dit dan aan in onze administratie.

 • Hoe worden de kinderen ingedeeld?

  De kinderen worden ingedeeld op de plek waar ze zelf willen. Wij werken niet met groepen die ingedeeld worden per leeftijd, per klas of per wijk in Alphen. Er kunnen dus meerdere leeftijden samen een hut bouwen.

  Indeling van de wijken wordt willekeurig gedaan. Als kinderen eerder mee hebben gedaan en weer bij dezelfde wijkleiding willen kan dat. Als er wordt aangegeven bij de inschrijving welke wijk voor de kinderen de voorkeur heeft worden de kinderen hier ook ingedeeld.

 • Hoe wordt ik vrijwilliger?

  Wil je vrijwilliger worden bij de huttenbouw? Dat kan! Voorwaarde hiervoor is dat je 15 jaar of ouder bent. Heb je interesse, stuur dan een mail naar bestuur@huttenbouw.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

 • Met hoeveel kinderen mogen we in de hut?

  Er zit voor ons geen limiet op het aantal kinderen in de hut zolang de hut veilig blijft voor alle kinderen. 

 • Vanaf hoe oud mogen kinderen meedoen?

  Kinderen van 4 tot en met 14 jaar zijn van harte welkom tijdens de huttenbouw week. 

 • Vanaf wanneer kan ik mezelf of mijn kind inschrijven?

  Dit kan vanaf mei 2017 op de website! Vanaf die tijd is het ook mogelijk in te schrijven op één van de voorverkoop adressen.

 • Waar wordt de huttenbouw gehouden?

  De huttenbouw wordt al sinds een paar jaar gehouden aan de Bijlen naast Wiebel Biebel en de dag camping. 

  Wilt u een route beschrijving? Kijk hier.

 • Wanneer is de huttenbouw?

  Dit jaar wordt de huttenbouw gehouden van 7 tot en met 11 augustus 2017.

 • Wat kost de Huttenbouw?

  Een abonnement kost €17,50. Dit abonnement is geldig voor 1 persoon. Met dit abonnement krijgt de deelnemer toegang tot het Huttenbouw terrein. Verder zorgen wij voor hout, spijkers en verf. Ook zal er (met uitzondering van donderdag) de hele week gratis limonade worden geschonken. Gereedschap moet de deelnemer zelf mee nemen.