Aanmelden voor de huttenbouw

Hier kunnen kinderen zich aanmelden voor de Huttenbouw week 2017 in Alphen aan den Rijn! De inschrijving wordt definitief gemaakt door onderaan op "opslaan & afrekenen" te klikken. Je wordt dan doorgezet naar de betaalmodule waar de betaling via iDeal plaats vind. Deze stappen moeten worden doorlopen per deelnemer, dus de deelnemertjes dienen stuk-voor-stuk te worden ingeschreven.

In het veld "Voorkeur voor wijk" kan de voorkeur voor een wijk worden opgegeven waarin de hut gebouwd gaat worden. Als deelnemertjes met elkaar een hut willen bouwen dient hier te worden gekozen voor dezelfde wijk.

Na betaling kun je de bevestiging downloaden. Ook krijg je een email toegezonden ter bevestiging met hierin link waarmee je alsnog het formulier kunt downloaden. Als je deze uitprint kun je hiermee vanaf 4 augustus op het Huttenbouw terrein je deelname kaart ophalen.

De kosten van de Huttenbouw 2017 zijn vast gezet op € 17,50 per deelnemer.

Dit adres gebruiken wij om u de inschrijfformulieren toe te sturen.
bijvoorbeeld: 0172123456 of 0612345678
Geboortedatum *
Let op! De deelnemer dient (tijdens de Huttenbouw) tussen de 4-14 jaar te zijn!
Indien u geen voorkeur kunt u een beschikbare wijk kiezen.

Ieder jaar proberen wij de Huttenbouw zo goedkoop mogelijk te houden zodat onze doelgroep zo groot mogelijk is. De afgelopen jaren zitten wij met vele zaken welke duurder worden waardoor onze deelname prijs helaas ook moet stijgen. Een groot voorbeeld hierin zijn de kosten voor het afvoeren van het hout welke enorm zijn gestegen. Mocht u als ouder een centje extra voor ons over hebben zijn wij hier heel erg blij mee. Uiteraard staan wij ook op donderdag avond met onze collecte bus bij de uitgang, echter u heeft hieronder ook de mogelijkheid om ons een extraatje te doneren. Het is absoluut NIET verplicht, maar als u een paar euro kunt missen dan maakt u ons erg blij!

Een aantal jaren hebben wij kosteloos een Huttenbouwshirt aan onze deelnemers uitgereikt. Echter vanwege de toenemende kosten en het uitblijven van sponsoren kunnen wij het voor dit jaar niet voor elkaar krijgen. Gelukkig biedt het Alphense bedrijf D-Signmaker de kans voor jullie om tegen een gereduceerde prijs van €7,00 als nog een Huttenbouw T-shirt aan te schaffen! Het shirt is van dry-fit kwaliteit en is voorzien van het thema logo van de Huttenbouw 2017. Als je graag een shirtje wil aanschaffen kun je hieronder de maat selecteren. Het shirt kun je de eerste dag van de Huttenbouwweek ophalen op vertoon van je deelname kaart bij de administratie.

Verticale tabs