Aanmelden voor de huttenbouw

Via onderstaand formulier kunnen kinderen zich aanmelden als deelnemer voor de Huttenbouw week 2018 in Alphen aan den Rijn! De inschrijving wordt definitief gemaakt door onderaan op "opslaan & afrekenen" te klikken. Je wordt dan doorgezet naar de betaalmodule waar de betaling via iDeal plaats vind. Deze stappen moeten worden doorlopen per deelnemer, dus de deelnemertjes dienen stuk-voor-stuk te worden ingeschreven.

In het veld "Voorkeur voor wijk" kan de voorkeur voor een wijk worden opgegeven waarin de hut gebouwd gaat worden. Als deelnemertjes met elkaar een hut willen bouwen dient hier te worden gekozen voor dezelfde wijk.

Na betaling kun je de bevestiging downloaden. Ook krijg je een email toegezonden ter bevestiging met hierin link waarmee je alsnog het formulier kunt downloaden. Als je deze uitprint kun je hiermee vanaf 10 augustus 11:00u op het Huttenbouw terrein je deelname kaart ophalen.

De kosten van de Huttenbouw 2018 zijn vast gezet op € 17,50 per deelnemer.

Dit adres gebruiken wij om u de inschrijfformulieren toe te sturen.
Bij voorkeur een mobiel telefoonnummer, deze gebruiken wij ook voor communicatie in noodgevallen. Invullen in formaat "0612345678"
Geboortedatum *
Let op! De deelnemer dient (tijdens de Huttenbouw) tussen de 4-14 jaar te zijn!
Hierboven worden de beschikbare wijken weergegeven. Indien je vriendjes in een andere wijk zitten welke niet beschikbaar is: stuur even een mailtje bestuur@huttenbouw.nl dan zullen wij je "omboeken". Je kunt je dan nu inschrijven in een wijk welke wel beschikbaar is.

Ieder jaar proberen wij de Huttenbouw zo goedkoop mogelijk te houden zodat onze doelgroep zo groot mogelijk is. De afgelopen jaren zitten wij met vele zaken welke duurder worden waardoor onze deelname prijs helaas ook moet stijgen. Een groot voorbeeld hierin zijn de kosten voor het afvoeren van het hout welke enorm zijn gestegen. Mocht u als ouder een centje extra voor ons over hebben zijn wij hier heel erg blij mee. Uiteraard staan wij ook op donderdag avond met onze collecte bus bij de uitgang, echter u heeft hieronder ook de mogelijkheid om ons een extraatje te doneren. Het is absoluut NIET verplicht, maar als u een paar euro kunt missen dan maakt u ons erg blij!

Met het inschrijven gaat u ermee akkoord dat wij binnen onze organisatie de ingevulde persoonsgegevens gebruiken. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacy verklaring

Verticale tabs